Magyarország legnagyobb karácsonyfájává változott a Megyeri híd

A Magyar Közút ütős ünnepi fotótémát biztosít idén a karácsony szerelmeseinek, ugyanis a főváros melletti Megyeri híd átváltozik az ország legnagyobb köztéri karácsonyfájává.

A híd pesti hídfő felőli pilonja és ferdekábelei három napon keresztül, december 21-23. között speciális díszkivilágítást kapnak, így lesz hatalmas, zöldellő karácsonyfa az ikonikus, monumentális építményből.

A 100 méter, vagyis 35 emelet magas híd pilonjának egyedi fényfestését az ünnepre való ráhangolódás jegyében a kijelölt napokon 16 és 24 óra között bárki megcsodálhatja.

FONTOS KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ UGYANAKKOR, HOGY AKI NEM CSUPÁN A MEGYERI HÍDON ÁTHALADVA SZERETNÉ SZEMÜGYRE VENNI A NEM MINDENNAPI LÁTVÁNYT, SEMMIKÉPPEN NE ÁLLJON MEG A LEÁLLÓSÁVON, AZT CSAK MŰSZAKI HIBA ESETÉN LEHET HASZNÁLNI.

A Közút szakemberei azt javasolják, hogy aki fotózni szeretne, az ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítse meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig az útbaigazító táblák segítségével mindenki könnyedén és legfőképp biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthat a nem mindennapi látványossághoz.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!