MagyarBrands díjas lett a hévízi Gelencsér Dental fogászati központ

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, ezt a díjat kapta meg a hévízi Gelencsér Dental fogászati központ.

A program küldetése az elmúlt 14 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A kezdeti törekvéseknek ma már 850 márka örülhet, a MagyarBrands 2023 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között. Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete idén is: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében (alapításában) magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

A hévízi Gelencsér Dental Kft. két generáció kemény munkájával, saját erőforrásaiból vált egy országhatárokon túl is ismert, közel 100 fős fogászati és fogtechnikai céggé.

A MagyarBrands “Kiváló Üzleti Márka” díjának elnyerése rendkívül fontos mérföldkő a cég számára.

A Gelencsér Dental több mint 45 éves tapasztalatával és a legmodernebb technológia alkalmazásával garantálja a betegek kiváló, hosszú távú ellátását 17 orvossal és több mint 80 kiváló munkatársával.

Ez a díj nemcsak munkájuk minőségének és az elkötelezettségüknek szóló elismerés, de a MagyarBrands által biztosított presztízs hozzájárul ahhoz is, hogy pácienseik döntéshozatali folyamatát pozitívan befolyásolja.

A Gelencsér Dental tulajdonosai büszkék arra, hogy a fogászati szektorban Magyarországon az élvonalban vannak, és ez a díj megerősíti azt a hitet, amelyet a cég alapítása óta vallanak: minőségi egészségügyi ellátást kell nyújtaniuk, hiszen pácienseik csak így fognak megbízni bennük.

A Gelencsér Dental Kft. méltányolja azon munkatársai lojalitását, akik immár több mint három évtizede erősítik a céget, ezzel is hozzájárulva a vállalat stabilitásához. Ez az elköteleződés és csapatszellem hozzájárul az elsőosztályú páciensellátáshoz, és ezáltal megvalósítják azt az üzenetet, amelyet pácienseiknek szeretnének közvetíteni: náluk mindenki a legjobb kezekben van.

A Gelencsér Dental egy olyan fogászati központ, ahol minden létező fogászati problémára tudják a megoldást, ezért választják őket egyre többen. Szakértelmükkel és elkötelezettségükkel készen állnak minden fogászati kihívás sikeres kezelésére.

Fogászati laborjuk továbbfejlesztése és digitalizálása folyamatosan zajlik, hogy teljes mértékben függetlenítsék magunkat bármely gyártótól, technológiától. Ezáltal képesek lesznek bármilyen fogpótlást önmaguk előállítani, garantálva ezzel a lehető legmagasabb minőséget betegeik számára.

A Gelencsér Dental célja a következő évekre nézve, hogy tovább erősítse pozícióját nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacokon is, különös tekintettel a nyugat-európai régióra.

Információk és időpontfoglalás: www.gelencserdental.hu

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!