ÉLŐ webkamerán látható Zalakaros új főtere, a Karos Korzó

Új élő webkamerával gazdagodott a fürdőváros, így már nem csak akkor élvezhetjük a Karos Korzó csodálatos miliőjét, ha éppen Zalakaroson nyaralunk, hanem bármikor.

Akár otthonról, az irodából, a buszon utazva, a metrón, a villamoson, a tengerparton, egyszóval bármikor bekukkanthatunk webkamerán kedvenc üdülővárosunk központi terére.

Hála a technikának, a kellemes emlékek mindig visszaidézhetők, nem csak emlékeinkből, hanem néhány kattintással a telefonunk vagy a számítógépünk kijelzőjén keresztül is.

Mostantól a nemrég született új, modern városközpont forgatagát láthatjuk, nappali és esti fényekben, teljes pompájában tündöklő vadonatúj szökőkutat és a látogatóközpontot, az alábbi képre kattintva:

Az összesen 6 hektáros területen megvalósult fejlesztés keretében létrejött egy 3000 fő befogadására alkalmas rendezvénytér, ahol modern hang – és fénytechnikával ellátott szabadtéri színpad koncerteknek, előadásoknak ad majd helyet. Közművesített pavilonok, gyönyörűen rendezett park, rekortán futópálya, fitness park, játszótér, Kneipp taposó, mezítlábas ösvény, napozópark várja a látogatókat.

A tér ékessége a Karos Korzó modern építészeti megoldásokat megcsillogtató csupa üveg homlokzatú látogatóközpontja, a lenyűgöző fény -és vízi látványelemeket felsorakoztató szökőkúttal, amely mostantól télen-nyáron a találkozások tere lesz.

A központ egy olyan rendezvényteremmel is rendelkezik, ahol esküvőket, céges rendezvényeket, konferenciákat, színházi előadásokat, és egyéb közösségi eseményeket is lehet majd tartani. Az épületben helyet kap egy hangulatos kávéház, ahonnan páratlan panoráma nyílik a térre.

Hogy mi minden található még a Karos Korzón? IDE kattintva megtudhatjuk!

A cikk a “Zalakaros Gyógyhely Komplex Turisztikai Fejlesztése GINOP-7.1.9.-17-2017-00004 azonosító számú”  projekt keretében valósult meg.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!