Zalakaros: Wellness a szülőnek, Kidness a gyereknek

Zalakaros nyáron gyerekzsivalytól hangos, a strandolás után a város főtere, a Karos Korzó is megtelik élettel, a játszóterek parkok benépesülnek, ahol minden a pillanat szépségéről, a játékról, örömről, kikapcsolódásról szól.

Zalakaros egy hely, ahol életre szóló barátságok születhetnek családok között, gyerekek között, amelyek  nem csak városokon, hanem országhatárokon is átívelnek, hiszen az élmény összeköt.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a szülők számára az a legfontosabb hogy a gyerekek a legtöbb élményhez jussanak a nyaralás alatt, ugyanakkor a felnőttek kikapcsolódása és feltöltődése is maximális legyen.

A Balaton régió családbarát fürdővárosában mindezt előre összerakták nekünk: élményfürdő, kinti és benti gyermekvilág, családbarát hotelek, panziók és apartmanok, kalandpark, felfedezésre váró természeti kincsek, kulturális programok köszöntik a régióba érkező családokat. Ehhez pedig számos, régióban is felhasználható kedvezmény társul, de nézzük csak sorban.

MAXOLD KI A NYARAT KIDNESS IGAZOLVÁNNYAL!

Szinte biztos, hogy minden gyerek szeretne egy különleges klub tagja lenni, ahol egy mágikus kártya segítségével csupa jó dologhoz juthat hozzá. A jó hír, hogy ez idén nyáron mindez valóra válik Zalakaroson, hiszen újra itt a KIDNESS. … ami a gyereknek pont olyan csodálatos, mint a felnőtteknek a wellness.

 

KIDNESS AJÁNDÉKOK

HOGY LEHET HOZZÁJUTNI?

Nem kell mást tenni, mint a Zalakaros város KIDNESS oldalán található hotelek bármelyikében szállást foglalni, és automatikusan jár az igazolvány, de ez sem baj, ha máshova szól a foglalás, a Tourinform irodában regisztrációt követően átvheteő a z

KIDNESS BRINGÁT IS LEHET VELE NYERNI

Minden regisztrált gyerek az igazolvánnyal járó garantált ajándékok mellett automatikusan részt vesz egy sorsoláson, ahol kidness bringát, görkorit, hátizsákot nyerhet!

Sorsolás a Tour de Zalakaroson, a város legnagyobb profi és hobbi bringásoknak szóló sporteseményén lesz, szeptemberben, ahova még nincs késő elkezdeni a felkészülést, és már nevezni is lehet itt, a Tour de Zalakaros oldalán!

A cikk a “Zalakaros Gyógyhely Komplex Turisztikai Fejlesztése GINOP-7.1.9.-17-2017-00004 azonosító számú”  projekt keretében valósult meg.

 

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!