Csekkolj be Magyarország Kidness városába, Zalakarosra!

Röviden: egész évben gyereknap, bővebben: a Kidness olyan a gyerekeknek, mint a Wellness a felnőtteknek.

Az idei év megpróbáltatásai után elérkezett a közös kalandok és a találkozások ideje, amely nagy türelmet igényelt mind a gyermekek, mind a szülők részéről. A fürdőváros most mindenkit arra buzdít, hogy válassza a biztonságos belföldi nyaralást a családbarát Zalakaroson, ahol a Kidness az új wellness.

Az idén 55 éves Zalakarosi Fürdő által híressé vált város az ország egyik kedvenc úti célja, ha wellness hétvégéről, vagy egy családi nyaralásról van szó. Zalakaros ugyanakkor kedvelt célpont a Balatonon szabadságukat töltők körében is.

A Kidness kampány lényege, hogy a Zalakarosra szállást foglaló családok 3-12 éves gyermek tagjai az akcióban résztvevő kidness szálláshelyeken igazolványokat vehetnek át, amelyek különböző előnyökre, többletszolgáltatásokra jogosítják fel tulajdonosukat. Az igazolványokhoz többek között egy egyedi kidness-strandlabda jár a Zalakarosi Fürdőre jeggyel rendelkező gyerekeknek, de díjmentesen tesztelhetik Magyarország egyetlen hullámvasútját is a Zobori Élményparkban. Mindezek mellett a térségi szolgáltatók meglepetései és nyereményjáték is színesítik a programot.

Célunk, hogy ezek az élmények már az utazástervezés fázisában, potenciális, foglalható termékként legyenek elérhetők – foglalta össze a kampány lényegét Kovács Szabolcs, a Kidness koncepció kidolgozója.

Magyarország Kidness városának határai tehát nem a települések határai, hiszen a Zalakarosi Fürdő és zalakarosi szálláshelyek mellett a zalaszabari Zobori Élménypark, valamint a térségben működő szolgáltatók összefogásáról van szó.

A város és a vállalkozások vezetői örömmel nyitják meg az első zalakarosi Kidness nyarat.

Zalakaros polgármestere, Novák Ferenc elmondta, az elmúlt évtized szolgáltatásfejlesztései szinte kivétel nélkül arról szóltak, hogy a gyerekekkel érkező családok nyaralása még komfortosabb, még élménydúsabb legyen. A megvalósult fejlesztéseket és attrakciókat szeretnék megtölteni tartalommal, egy olyan egyedi termékkapcsolással, amelyet egy kifejezetten gyermekeknek szóló és előnyöket kínáló rendszerrel tesznek még komplexebbé.

A program egyik zászlóshajója a Zalakarosi Fürdő négyévszakos gyermekvilága. Az élményfürdő egyébként Magyarországon elsők között alapított kölyök klubot, és azóta is az ország első számú vizes úticélja a kisgyermekes családok körében – tette hozzá Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Czimondor Nándor, Zalakaros turizmusért felelős alpolgármestere elmondta, a négyévszakos vízi élményeken túl Zalakaros modern játszóterekkel, virágos parkokkal és olyan interaktív tanösvényekkel várja a gyerekeket, ahol séta közben játékos módon ismerkedhetnek meg a természeti értékekkel. Szinte nincs olyan hotel, panzió, vagy apartman a városban, amely ne nyújtana gyermekbarát feltételeket és szolgáltatásokat a Zalakarosra látogató családok részére. Ezekre az adottságainkra szeretnének ráerősíteni a kidness programmal.

A kidness-kalandok ezzel még nem érnek véget, hiszen Zalakarosról mindössze 10 percre található az ország legtöbb attrakcióját felsorakoztató gyermekparadicsom, a Zobori Élménypark, ahol fedett térben és szabadban megannyi kaland, többek között az ország egyetlen hullámvasútja várja a gyerekeket.

A Kidness márka megalkotásával a meglévő termékeinket kapcsoljuk össze, egy olyan élménylánccá, amely ezeket együttesen teszi egy szerethető, felfedezésre váró élményvárossá, ahol minden a gyerekekről szól. – fogalmaz Szabadics Zoltán, a Zobori Élménypark tulajdonosa.

További információk a kampányról ITThttps://zalakaros.hu/kidness olvashatók!

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!