Zalakarosi Fürdő, ami ősszel is tökéletes választás

Család, gyerekek, élmények… Utazz itthon az őszi hónapokban is, fedezd fel a Nyugat-Balaton régió csodálatos helyeit és add át magad a teljes kikapcsolódásnak.

Ha pedig családi wellnessről beszélünk, akkor ez a fogalom egybecseng a zalai fürdőváros, Zalakaros nevével.

Bár a strandszezont egy időre nélkülöznünk kell, ne szegje kedvünk. Sulikezdés ide vagy oda, gyönyörű kirándulóidő van a hétvégéken, vétek lenne a négy fal között tölteni az időt…. a Kis-Balatonnál pedig annyi csoda vár, hogy több napra is elegendő élménnyel gazdagodhatunk.

A Zalakarosi Fürdő a családok kedvenc négyévszakos élményfürdője az ország egyik legnagyobb beltéri gyermekvilágával kitűnő program, ha a kis örökmozgók energiakészleteit le akarjuk kötni. Tekergő-kanyargó csúszdák, vízágyú csaták, kötélmászás, zuhatagok, gyermekprogramok, csak pár lehetőség a rengeteg vizes kalandból, mely a gyermekekre vár. Mindeközben pedig a szülők láblógatva, wellnessezve élvezhetik a termál és gyógyvíz jótékony hatásait vagy varázslatos perceket tölthetnek egy illatos, ellazító masszázs kíséretében.

A Zalakarosi Fürdő a felnőttek számára az ősz beköszöntével egy csendesebb, ám annál élvezetesebb módra kapcsol. Megérkeznek a hűvös hónapok, ilyenkor minden porcikánk a termálvízért könyörög.

A Szaunaviláguban hétköznapokon állandó felöntésekkel, hétvégéken tematikus programokkal készülnek a mesterek, ahol a szaunaázók az aromák, ízek és illatok által valódik forró pillanatokban kapcsolódhatnak ki.

Wellness kezelések végtelen sora, sósvizes medence a Gyógy- és Termálvilágban, mindez Zalakaros, ahol a feltöltődés az egész család számára garantált.

Aktuális belépőárakról és nyitva tartásról az alábbi linkek nyújtunk tájékoztatást:

https://zkf.hu/araink
https://zkf.hu/nyitvatartas-belteri-egysegek
https://zkf.hu/nyitvatartas-strand

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!