A Zalakarosi Fürdő egyetemistákat látott vendégül a Víz világnapján

A jövő szakembereit Podlovics Péter vezérigazgató köszöntötte, majd dr. Halász Imre Ph.D professor emeritus, történész ismertette a Zalakarosi Fürdő történetét, és mesélt a fiataloknak a hazai fürdőkultúráról.

Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója beszédében kiemelte: az 1965 szeptemberében megnyitott fürdővel új fejezet kezdődött Zalakaros életében, mellyel párhuzamosan a település fejlődése is elindult, mely azóta is töretlen. A Zalakarosi Fürdő és maga a zalakarosi gyógyvíz egy csodálatos kincs, melyet a méltó helyén illik kezelni, hiszen ez jelenti a jövőt.

A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának hallgatóit két szakmai előadás is várta: az egyetemisták egy része betekintést nyerhetett a fürdő működésének műszaki hátterébe, míg a csapat további tagjai megismerkedhettek a Zalakarosi Fürdő marketing folyamatainak rejtelmeivel.

A Zalakarosi Közösségi Ház és Könyvár Hungaricum pályázatának keretében, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében a Víz Világnapja alkalmából szervezett programon a résztvevők a Karos Korzón megtekinthették a fürdőtörténeti kiállítást, valamint meghallgathatták Halász Imre előadását a zalakarosi fürdőkultúráról.

A fiatalok saját bőrükön is megtapasztalhattak a zalakarosi gyógyvíz hatását, hiszen a szakmai programok után szabadon átadhatták magukat a vizes élményeknek.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!