A Zalakarosi Fürdőben a napijeggyel az élményfürdőt is lehet majd használni

Közzétették a Zalakarosi Fürdő 2021-es belépőjegy árait, azonban a nyitás pontos dátumáról egyelőre még nincs információ.

A lezárások után a népszerű családi fürdő egyáras jegytípussal indítja a szezont, ami röviden annyit jelent: ezzel a napijeggyel több szolgáltatást használhatnak majd a vendégek, mint a korábbi alap jeggyel.

Megszűnt a komplex belépő, és a helyébe lépett egy teljesen új generációs, a családi szegmens igényeire szabott élményközpontú napijegy.

Az élményfürdő, a gyermekvilág kültéri és beltéri attrakciói, a szabadtéri hullámmedence, az adrenalin és családi csúszdaparkok, számos termál-és gyógyvizes medence, valamint egy úszásra alkalmas sportmedence is használható lesz a belépővel.

Az egyáras belépő bevezetése a fürdő életében stratégiai jelentőségű döntés volt, évtizedek óta ugyanazt az árrendszert használta. A struktúra megújítását az évek során megváltozott fogyasztói igények, a fürdőlátogatás motivációja és a fürdőváros időközben megváltozott célcsoportja is indokolta.

A weboldalunkon közzétettük a 2021-re vonatkozó belépőjegyeink és szolgáltatásaink árlistáját, ami már mindenki számára elérhető, vendégeink tájékozódni tudnak az utazás megtervezése előtt  – mondta el Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Áraink meghatározását versenytárselemzés előzte meg, amely során alaposan mérlegre tettük a jelenlegi piaci árakat és összevetettük azok szolgáltatás tartalmával. – folytatta.

Podlovics Péter hangsúlyozta, hogy egy rendkívül versenyképes, egyedülálló ár-érték aránnyal bíró napi belépőjegy árat sikerült meghatároznunk, amely a legnépszerűbb szolgáltatásainkat tartalmazza. A napi belépőjegy mellé, ha valaki szeretné, további kiegészítő jegyek vásárolhatók, melyekkel a Gyógy-és Termálvilág vagy ahogy korábban ismertük Gyógycentrum, vagy  éppen a Szaunavilág látogatható, a wellness és gyógykezelések igénybevétele a korábbiakkal megegyezően folytatódik, a már jól ismert szakértő kezek között.

A NEAK által támogatott jegy továbbra is megmarad, amellyel csak a fedett fürdő medencéi lesznek használhatók, továbbá bevezettünk egy nyugdíjas jegyet is, amelyre már nagyon régóta hatalmas igény mutatkozott. – tette hozzá a vezérigazgató.

A kormány bejelentése szerint ha elérjük a 4 milliós számot a beoltottak tekintetében, akkor a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára látogathatók lesznek többek között a közfürdők, így mi is.

Hogy mikor nyitunk?

Elindítottuk a folyamatot, mind műszaki, mind adminisztrációs és engedélyeztetési vonatkozásban, amint minden rendelkezésre áll, megnyitunk. Elsőként közösségi felületeinken, és weboldalunkon tesszük közzé a dátumot. – tájékoztatta a Csodálatos Magyarország szerkesztőségét Podlovics Péter.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!