Egyáras jegytípussal tervezi a nyitást a Zalakarosi Fürdő

Külföldi mintára, úttörőként Magyarországon elsők között kerül bevezetésre egy egységes, komplex szolgáltatásokat biztosító belépőjegy.

Az üzleti tervezési időszak eredményeként született meg az a koncepció, amely nem csak a következő gazdasági évet, de reményeink szerint az előttünk álló évtizedet is meg fogja határozni – fogalmazott Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

A fogyasztói igények felmérése, és alapos versenytárs elemzés előzte meg azt a döntést, ami a fürdő évtizedek óta használt belépőjegy struktúráját a mai kor igényeinek megfelelően átalakítja, a jelen korra jellemző utazási szokásokat és a célcsoportokat figyelembe véve.

Külföldi mintára, úttörőként Magyarországon elsők között kerül bevezetésre egy egységes, komplex szolgáltatásokat biztosító belépőjegy, amellyel a vendégek szinte az egész létesítményt korlátozások nélkül használhatják, jó és rossz időben egyaránt, kültéren és beltéren az év minden napján.

A Zalakarosi Fürdőre látogatók nem csupán egy belépőt, hanem komplex élményt kapnak: vizes kalandokat a strandon, gyerek- és sportprogramokat, szórakozást, kalandot, kikapcsolódást, gyógyvizet, és hamisítatlan karosi hangulatot, értékes egymással együtt töltött időt, új barátokat, pihenést nálunk, ahol a gondtalan életérzés garantált.

Aki pedig a nyugalom szigetére vágyik és igazán exkluzív környezetben szeretné érezni magát, megteheti mindezt felár ellenében a korábban gyógycentrumként ismert – Gyógy és Termálvilág által nyújtott relaxáció segítségével, a szaunavilág kiemelt programajánlataival, és a wellness kezelések által nyújtott felfrissüléssel.

A gyógyászati részleget külön ágazatként kezeljük a jövőben, társadalombiztosítás (NEAK) által támogatott fürdőbelépők háziorvosi beutalóval, szakorvosi vizsgálat után természetesen továbbra is elérhetők, a fedett fürdő területén lévő gyógymedencék használatával.

Hogy milyen pozitívumokkal jár az egységes jegytípus bevezetése? Épületen belül 11 db forgókaput szüntetünk meg, amely lépés önmagában is növeli a vendégek komfort- és szabadságérzetét. A pénztáraknál leegyszerűsödik a beléptetés, ami így nagyságrendekkel gyorsabb lesz.

Az eddig 79 érvényben lévő jegytípus helyett mindösszesen 6 fajta marad, melyek majd különböző kedvezményekkel vonhatóak össze.

A fejlesztés következő lépése az online felületen történő előzetes jegyvásárlás lehetősége lesz, az itt vásárlók egy zöld folyosót használhatnak majd, amely megnyitásával többszörösére gyorsul fel a beléptetés, amely a nyári csúcs szezonban a hagyományos beléptetési mód alkalmazásával nagy kihívások elé állította az üzemeltetési rendszert.

Összefoglalva: új jegy: egyszerű, gyors, és a korlátlan kikapcsolódás élményét nyújtja mindenki számára.

Nézd ÉLŐben webkameránkon Zalakarost!

 

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!