Készen áll a nyitásra a Zalakarosi Fürdő

A felújítások mellett nagy hangsúlyt fektettek olyan feladatok elvégzésére, amelyet normál üzemelés mellett nem tudnának elvégezni.

A járvány harmadik hullámában a mi vitorlásunk is szeli a hullámokat, megyünk a széllel, ami a hajrában nagyon nehéz, de egyelőre még nem érkezett el az idő az enyhítésekre a számok tükrében. Nekünk azonban ugrásra készen kell állnunk, ha eldördül a startpisztoly, azonnal nyitásra készen kell ott lennünk – mondta Podlovics Péter, a fürdő vezérigazgatója.

A munkálatok jelen pillanatban is zajlanak, a külső élménymedence részleges felújításon  megy keresztül, ezzel is szolgálva a hamarosan visszatérő vendégek maximális kényelmét és kikapcsolódását. Cseréljük a medence külső burkolatát, az teljes egészében megújul. Ami a belső részeket illeti, ott az egység megőrizte a korábbi alapjait.

Ugyanitt egy tágas pihenőtér is kialakításra kerül, hogy a vendégek még komfortosabban éljék meg a zalakarosi életérzést és a gondtalan pihenést.

A gyógyászati részlegen a súlyfürdő felújítása a végéhez ér, alapvető célunk, hogy a tiszta, gondozott és rendezett környezetet teremtsünk a vendégeinknek.

A felújítási munkálatok mellett a takarításra és a fertőtlenítésre is nagy hangsúly kerül, mert a biztonságos feltételek megteremtése a későbbiekben is elengedhetetlen.

A harmadik hullám közepén vagyunk, valójában ez a neheze, de ha minden a tervek szerint alakul, a lakosság átoltottságával belátható időn belül sor kerülhet a nyitásra, és visszaállhat a rend.

A bértámogatásnak köszönhetően állandó dolgozóinkkal várjuk a nyitást. Azonban szükségünk lesz e téren is erősítésre, már megtettük ez irányba az első lépéseket, hiszen egy rendkívül erős vendégforgalomra számítunk ahogy zöld utat kapunk, főként belföldi turizmus terén.

A Balaton régió részeként a tóhoz érkező családok stabil látogatóbázist jelentenek nekünk, mint a régió elsőszámú családbarát fürdőjének, ahol kinti és benti szolgáltatások is vannak. Tehát mi akkor is alternatíva vagyunk, amikor a tó vize nem alkalmas fürdésre. Ezt a versenyelőnyt mi ki is használjuk:

a régió további négy kiemelten fontos turisztikai szereplőjével lépünk szövetségre, a vendégeink pedig ebből nagyon sok előnyt élvezhetnek, a nyitással egyidejűleg indítjuk, ahogy a körülmények engedik, a részletekről később számolunk be, együtt
– tette hozzá a fürdő igazgatója.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, megújul a Zalakarosi Fürdő belépőjegyeinek rendszere, egyáras jegyrendszer lép életbe, a mai kor igényeinek, utazási, felhasználói szokásainak megfelelően, melynek segítségével korlátozások nélkül használhatják a fürdő létesítményeit a vendégek, kapuk és megkötések nélkül. Ezen felül a Gyógy-és Termálvilág szabadtéri és beltéri részeit, valamint az új szaunavilágot és annak programjait kiemelt szolgáltatásként biztosítják.

Az egyáras jegyrendszer bevezetésével a pénztárakban nagyságrendekkel leegyszerűsödik a beléptetés, a vendégek számára pedig átláthatóbbá válnak a szolgáltatások.

Nézd ÉLŐben webkameránkon Zalakarost!

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!