Elindult a CsodalatosBorok.hu borturisztikai portál

A Magyar Turizmus Média portfóliójában a Csodálatos Magyarország, a Csodálatos Balaton és a Csodálatos Budapest portálok után már Csodálatos Borokkal is találkozhatnak az olvasók, ahol a hazai turizmus újraindításának támogatására egy évig ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítanak a magyar borászatoknak.

Az online boros magazin alkotói az egyre meghatározóbb szerepet betöltő hazai és nemzetközi borkultúra bemutatását és népszerűsítését tűzték ki célul, amely Magyarország legnagyobb független, piaci alapon működő turisztikai média csoportjának legújabb tagja.

A magazin olvasói a témát érintő aktualitások mellett találkozhatnak folyamatosan frissülő tematikus bortúra útvonal ajánlókkal, ismerkedhetnek a borfogyasztáshoz kapcsolódó gasztronómiával, borszakértők rovataival, programjánlókkal. ​A borok megismerése mindig egy jó kiránduláshoz kötődik, jó társaságban a gasztronómián keresztül folytatódik a vidék felfedezése.

Egyértelmű cél a borkultúra népszerűsítése, így az olvasók rendelkezésére állnak majd ingyenesen hozzáférhető tudásanyagok, amellyel egy lépéssel közelebb kerülhetnek a borkóstolás tudományához. Aki komolyabban érdeklődik a téma iránt, a jövőben indul majd a Csodálatos Borsuli, ahol online és személyes, kifejezetten kezdőknek szóló borkóstoló tanfolyamokra lehet majd beiratkozni.

Az online magazin közösségi média felületei hozzák közel egymáshoz az olvasót, szolgáltatókat, szakértőket és szerkesztőket, csoporton belül lehetőség van tapasztalat cserére, élményeik megosztására, és ajánlásra.

A Magyar Turizmus Média (MTM) felületeinek 2020-ban közel 10 Millió olvasója volt, a Facebook követőik száma meghaladja az 500 ezer főt és az Instagramon is több mint 100 ezer követője van.

A cégcsoport minden portálhoz külön Facebook csoportokat is működtet, ahol a tagok száma összesen 180 ezer fő, ahol a látogatók mintegy 50000 db bejegyzést hoztak létre.

A Csodálatos Borok induláskor a nagy testvérek támogatását élvezi: a Csodálatos Balaton és Csodálatos Magyarország oldalak szárnyai alatt egy éven belül mind a hazai borászati oldalak között a vezető szerep a cél.

A hazai turizmus és vendéglátás újjáélesztését támogatva az oldal ingyenes regisztrációt és egy évig díjmentes megjelenési lehetőséget biztosít minden borászattal, borászathoz kötődő magyarországi székhellyel rendelkező vendéglátó vállalkozásnak.

A regisztráció részletei a www.csodalatosborok.hu/regisztracio​ oldalon megtalálhatók.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!