Libegők Éjszakája: hat helyszínen is az éj leple alatt libegőzhetünk július 15-én

Az esti libegőzés élményét a Mátrában két különböző helyszínen, valamint a Bükkben, a Budai-hegységben, a Bakonyban és a Zemplénben lehet kipróbálni.

Ha szeretnéd egy libegőről látni a naplementét, megcsodálni az éjszaka fényeit, akkor a Libegők Éjszakája programot neked találták ki. Várnak a városok, tájak messzi fényei amit a magasból csodálhatsz meg egy kellemes libegőzés során!

Idén hat helyszínen libegőzhetünk a csillagos ég alatt, s van, ahol különleges programok is várják a látogatókat.

  • Zugligeti Libegő, Budapest

Nyitvatartás: 19.00 – 01.00   (00.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni)
A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 4000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható.

  • Vibe Park, Eplény

Libegőzni 10 órától éjfélig lehet, a különleges programokról itt olvashatsz bővebben >>

  • Libegőpark, Lillafüred

A Lillafüredi Libegőpark nyitvatartása július 15-én, szombaton: 10:00-22:00, a programkínálatról itt tájékozódhatsz >>

  • Sípark, Mátraszentistván

Libegőzéssel egybekötött fáklyás éjszakai túra várja az érdeklődőket Mátraszentistvánon Demecs Norbi – Heves megye nagykövete címmel kitüntetett szakképzett túra-és idegenvezető, kertész, túrablogger, az Év embere szavazás 2. helyezettje – vezetésével. A táv öt kilométer hosszú, részvételi díj: 4500 Ft/fő, diák kedvezménnyel 4000 Ft/fő – az ár a túrán való részvételt, a fáklyák bérlését és a panorámalift használatát egyúttal tartalmazza.

  • Oxygén Adrenalin Park, Sástó

Az Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9-től 19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 9 és 24 óra között üzemel. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23.30-ig nyitva tart. A libegőre való utolsó felszállás 23.30-kor történhet.

  • Zemplén Kalandpark, Sátoraljaújhely

A Magas-hegyi és az új Szár-hegyi libegőn is lehetőség lesz libegőzni: a Magas-hegyi libegő felső állomásán (kilátó) az utolsó beszállás ideje: 21 óra, a középső állomásán, az alsó (induló) állomás felé az utolsó beszállás ideje: 21:15.  Magas-hegyi libegő alsó (induló) állomásán az utolsó beszállás ideje: 20:30.
A Szár-hegyi libegő Szár-hegyi állomásán (Magyar Kálvária) az utolsó beszállás ideje: 20:45. A bobpálya egészen 24 óráig várja a látogatókat.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!