Borsuli – Bor és étel párosítás 2020 Kányaváry Borbirtok
Zalaszabar, Kányaváry Borbirtok, Magyarország
2020. december 11-18. között Borsuli – Bor és étel párosítás kurzusokat szerveznek a Kányaváry Borbirtokon.
Válaszd év végi csapatépítő programnak! Egyedi időpont is foglalható.
Részletek
Ha unod már a tartalom nélküli karácsonyi vacsikat, pezsdítsétek fel a hangulatot, fogd a csapatot, és nevezzetek be egy bor – étel párosító kurzusra hozzánk, ahol “tudományos” felkészülést adunk az ünnepi menüsor összerakásához, valamint magaddal viheted azt a “szaktudást” is, amely megfelelő lelki felkészítést is megadja – némi alkoholt segítségül hívva az ünnepek megpróbáltatásaira #mostmárjöhetazanyósis
Tematika:
Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
Alapízek
Magyarország szőlészeti-borászati jellemzői
Magyarország borpiaci helyzete
Borkóstolás alapjai
Borstílusok és technológia
Milyen borstílust válasszunk az adott ételhez?
Borfelszolgálás és pohárismeret alapfokon
A bor alkotóelemeinek a szerepe az ételválasztásban
Jelentkezés: E-mail: info@kanyavaryborbirtok.hu Tel.: +36-30-515-36-43
Transzfer a Borsulira: +36-30-600-3216
Program időtartama: 3 óra, 6 bor kóstolásával, személyenként egy hidegtállal
Maximális létszám: 30 fő / turnus
Időpontok: 2020.12.11-18. között minden nap 11:00-14:00, 15:00-18:00