Libegők éjszakája 5 páratlan panorámájú helyszínen szeptember 10-én

Ki ne szeretne egy kora őszi estén az ország legszebb vidékei felett, a csillagok alatt libegőzni? Mi biztosan nem mondanánk nemet, és ha te sem szeretnél, akkor olvass tovább, ugyanis mutatunk minden részletet!

Szeptember 10-én Eplényben Szarvasbőgéstúra, Budán retró autóbusz, Lillafüreden egyedi fények, Sátoraljaújhelyen éjszakai bobozás is várja a látogatókat.

Fedezd fel Magyarország csodálatos tájait a levegőből, a csillagok fénye alatt!

5 helyszínen lesz lehetőség az éjszakába nyúló libegőzésre. Egyedülálló kilátásra, soha nem látott csodás panorámára számíthat mindenki, aki részt vesz bármelyik helyszínen a programon. Nemcsak Budapestet lehet felfedezni madártávlatból, hanem a Mátrának, és a Bakonynak is bizonyos részeit, de a Bükk és a Zempléni hegység sem marad ki a sorból.

Íme a helyszínek listája:

  • Zugligeti Libegő, Budapest

Nyitvatartás: 18.00 – 00.00   (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A rendezvény külön erre az alkalomra szóló 3000 Ft-os retúrjeggyel lesz látogatható!

  • Síaréna Vibe Park – Eplény

Ezen a napon Szarvasbőgés túrát is szervez a park, a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt.-vel közreműködve. A vezetett túra keretein belül megismerheted a gímszarvasok énekét, melyet a párzási időszakban hallatnak, mely egyfajta versengés a bikák között. A túra alatt nem csak az éneküket ismerheted meg, hanem számos egyéb érdekességet is megtudhatsz ezekről a csodálatos állatokról.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit az info@siarena.hu email címen tehetsz meg szeptember 9. reggel 8:00-ig. Jegyárak (tartalmazzák a túra árát és a libegő jegyet is): Felnőtt: 4.000 Ft/fő, Gyermek: 2.500 Ft/fő.

  • Libegőpark – Lillafüred

1080 méter hosszú pálya, 278 méter szintkülönbség, gazdag élővilág, páratlan kilátás! Ez vár Titeket amennyiben ellátogattok a helyszínre libegőzni.

  • Oxygén Adrenalin Park – Sástó

A libegő meghosszabbított nyitva tartással 24:00-ig üzemel. Csodáld meg az éjszakai Mátrát, és a környék éjjeli fényben úszó településeit! Tiszta időben a naplemente, majd azt követően a gyönyörű csillagos égbolt is feledhetetlen élményt nyújt. A naplemente aznap 20:34-kor várható. A Tűzfészek Társulat előadásában 21:00 órai kezdettel egy látványos és különleges Led Show részesei is lehettek.

  • Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely

A Zemplén Kalandpark nemrég elkészült libegője 20 óráig, a bobpálya egészen 24 óráig várja a látogatókat.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!