Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok 2024 Vác

Vác, József Attila sétány, Magyarország

2024. május 17-18-19-én tizenkettedik alkalommal rendezik meg Vácon a Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok programsorozatot.

A pünkösdi hosszú hétvégén a József Attila sétányon, a nagy játszótér mögötti hatalmas területen várják az érdeklődőket.

A Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok nem csak a motoros közösség tagjai számára kínál felejthetetlen élményeket, hanem minden kíváncsi látogatónak, aki szereti a jó társaságot, a szórakoztató programokat és a gyönyörű tájakat.

A Dunakanyar legnagyobb és legcsaládiasabb mocis találkozója három napon át változatos, ingyenes programokat kínál minden korosztály számára.

A Dunakanyar Motoros Találkozó és Családi Napok nem csupán egy esemény, hanem lehetőség ad arra, hogy bepillants a motoros kultúrába, élvezd a családi programokat, és részese légy egy olyan közösségnek, ahol mindenki a barátod lehet. Legyen szó egyedülálló kalandról vagy családi kiruccanásról, Vác varázslatos tájai és a rendezvény különleges hangulata garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak

Május 17.

Sick Sox Zenekar
DJ Szecsei
Hauber Zsolt x Bonanza Banzai
DJ Elektra

Május 18.

Motorosok gyülekezője
Crockodeal Zenekar
Motoros felvonulás
Motoros áldás
Helldiver koncert
Stunt Rider Show
Mad Man Ricsy
Zártosztály koncert
DJ HEnryk

Május 19.

Bóbita Zenekar
Gyermek mocis-bicós felvonulás
Bertók György operett műsora
Néptánc műsor
Tini Dance Team
Pedrofon Zenekar
Cipő emlékkoncert
Republic Dalcirkusz

Fesztiválokra, koncertekre, sport eseményekre, fürdőkbe, kulturális és művészeti programokra jegyek a JEGYVASARLAS.HU oldalon kaphatók.

Vác, József Attila sétány, Magyarország

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!