Szurkolói applikációt fejlesztett a Senso Media Zrt.

Magyarországon, de akár Nemzetközileg is egyedülálló a cikkünkben bemutatásra kerülő moduláris Szurkolói Applikáció. A megoldás fejlesztője, a Senso Media Zrt, mely számtalan digitális és okos megoldást kínál az élet szinte minden területére – ilyenek a különféle felhasználóbarát intuitív alkalmazások is, amelyek legújabb tagja a személyre szabható Szurkolói Applikáció.

Az első okostelefonok megjelenése óta napjainkra már természetes igénnyé váltak, illetve lassan elképzelni sem tudjuk az életünket a különféle szórakoztató, funkcionális, információs applikációk nélkül. Bármibe kezdünk, szinte biztos, hogy találunk hozzáillő alkalmazást okostelefonunkra, ami a segítségünkre lehet abban, hogy az adott tevékenységet kedvünk szerint bárhol, bármikor végezhessük.

Az applikáció tulajdonképpen megvalósítja az interaktív kétoldalú kommunikációt a szurkolók és a klub között. Több információs funkció mellett lehetőséget biztosít arra, hogy a szurkolók exkluzív tartalmakat kapjanak (akár érdeklődési vagy GPS lokáció alapon is, ha erre engedélyt adnak az applikációban). – mondta az alkalmazásról Klie Ferenc, a Senso Media Zrt. kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatója.

Az alkalmazás legtöbb funkciójának elérése ingyenes és regisztráció nélkül is igénybevehető, de a megrendelők, a sportklubok dönthetnek úgy is, hogy bizonyos menüpontokat például csak bejelentkezés mellett lehet igénybevenni.

Mindezek mellett a sportapplikációk kiegészíthetők beépített fizetési modullal, mely lehetőséget nyújthat jegyek, szolgáltatások, illetve termékek értékesítésére.

A szoftver modulokból épül fel, így a megrendelőknek lehetősége van akár kiválasztani a saját alkalmazásukba szükségesnek vélteket. „Árunk minden esetben függ a funkcionalitástól, így akár a szerényebb költségvetésű klubok is elindulhatnak egy ilyen típusú megoldással. Mivel minden fejlesztést „házon belül” végzünk, ezért igény esetén megoldható egy fokozatos funkcióbővítés is az együttműködés során.” – mondta Klie Ferenc.

A saját fejlesztői csapatnak köszönhetően természetesen a modulokon túlmutató kialakításra is lehetőség van a Senso Media okostelefonra írt szoftverei esetén.

„Itt elsősorban az ügyfeleink egyedi igényeire gondolunk, melynek értelmében mind felépítésben, funkcionalitásban, mind arculati megjelenésben teljesen egyedi megoldást adhatunk a megrendelőnek.” – vázolta fel a lehetőségek végtelen tárházát Klie Ferenc.

A személyre szabhatóság és az beépített modulok sokszínűsége és univerzalitása miatt nemzetközi érdeklődés tárgyává vált az alkalmazás, amit ugyan eddig első sorban futball klubok rendeltek meg, de az eltérő sportágak hasonló információ közvetítési igényei miatt nem csak számukra bizonyulhatnak hatékony fejlesztésnek.

„Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy még a környező országokban is a figyelem középpontjába került megoldásunk. A DVTK, a Honvéd, a Fehérvár Fc már a mi alkalmazásunkat használja, és ennek köszönhetően az NK Osijek labdarúgó klub applikációja pedig hamarosan publikálásra kerül (a tesztfázisokon már túl vagyunk).”

Ezek mellett fontos megjegyeznem, hogy a Magyarországon oly népszerű futball mellett az applikáció természetesen más sportág egyesületeinek is elérhető (például vízilabda, kézilabda, jégkorong, kosárlabda).” – ismertette az eredeti célközönséget Klie Ferenc.

Természetesen egy kiforrott, kiváló minőségű, korszerű termék, ami tetszés szerint bővíthető nem csak azoknak hívja fel magára a figyelmét, akik számára tervezték.

„Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy célunkon kívüli piacon szereplőknek is felkeltette érdeklődését a megoldásunk és így különféle, módosított változatokkal is tudunk velük is közösen gondolkodni.

Korunk rohanó világában a klubok és egyesületek PR-jának alappillére lehet az applikáció

– mondta Klie Ferenc összegezve a digitális termékük lényegét.

Mivel a világ folyamatosan fejlődik a szokások és lehetőségek tárháza is formálódik. Jelentős általános tendencia a digitalizáció és a segítségével történő kommunikáció, illetve a széles kört érintő információk digitális eszközökön történő megosztása. Ezekre hoz létre a Senso Media megoldásokat, köztük az okostelefonok általános elterjedésére reagálva a Szurkolói Applikációkét, amely tökéletesen illeszkedik napjaink normáihoz és trendjeihez.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!