A JEGYVASARLAS.HU hivatalos jegyértékesítője lett a Balaton Soundnak

A Balaton Sound fesztivált 2024-ben július első hetén tartják meg, hogy az érettségiző diákok és az egyetemi hallgatók is nagyobb számban részt vehessenek a rendezvényen.

Ezen a héten kezdődött a bérletértékesítés a 2024-es Heineken Balaton Sound fesztiválra. November 2-tól 72 órán keresztül lesz elérhetők az Early Bird jegyek, a nyári esemény legkedvezőbb árú belépői.

A csupán három napig megvásárolható bérletek 64 900 forintba kerülnek, illetve idén már diákjegyet is kínálnak a szervezők 53 900 forintért.

Az érettségi és a felsőoktatásban a vizsgaidőszak június végéig eltart, így az elmúlt években sok tanuló maradt le a Balaton Sound fesztiválról.

A jövő évi Sound 2024. július 3. és 6. között lesz.

Mivel jövőre az érettségiző diákok és az egyetemi hallgatók is nagyobb számban lehetnek jelen a Soundon, a szervezők sokkal több vendégre számítanak. Ezzel kapcsolatban Filutás Anna megemlítette, hogy 2024-ben nagyobb helyszínre álmodják meg a fesztivált. Erről több információt egyelőre nem árult el, de azt hozzátette, hogy a kempingszolgáltatást is újragondolják.

4 napos akciós bérletek a JEGYVASARLAS.HU portálon vásárolhatók. A nemrég indult jegyvásárló és beléptető rendszer az idei évtől működik együtt a Balaton Sounddal.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!