Október 23-án ingyenesen látogatható 10 műemléképület

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján, Mindenszentekkor, Karácsonykor, Szilveszterkor és az új esztendő első napján nem a megszokott nyitvatartási időben látogathatók a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. (NÖF) műemléképületei.

2020. október 23-án, pénteken, a szokásos nyitvatartási időben, azonban ingyenesen várják a felejthetetlen élményeket nyújtó várak, kastélyok és további izgalmas műemléképületek a látogatókat.

November 1-jén, vasárnap, a majki Kamalduli remeteségen kívül a NÖF minden intézménye zárva tart. A Kamuldi remeteség a szokásos időben tart nyitva.

Karácsonykor, december 24-28. között zárva lesznek a műemléképületek kapui, december 29-30-án a NÖF kezelésében álló kastélyok és a várak a szokásos nyitvatartási rend szerint látogathatóak.

Az év utolsó napján, december 31-én 15 óráig tartanak nyitva a létesítmények, míg 2021. január 1-én zárva lesznek a műemlékek.

A NÖF intézményei:

Apró jótanács: a nagy érdeklődésre való tekintettel, mivel korlátozottak a helyek és azok kapacitása, ezért a látogatás előtt érdeklődjetek az intézményeknél a honlapukon feltüntetett telefonszámokon.

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!